Recensies

Klanttevredenheidsonderzoek december 2017

Wij vinden het belangrijk dat ouders tevreden zijn over de zorg en begeleiding van hun kind. Daarom bieden wij ouders de mogelijkheid om anoniem hun mening te geven over onze dienstverlening. Maar liefst 50% van onze klanten heeft onze digitale vragenlijst ingevuld. 

Resultaten:

50% van onze klanten woont buiten de wijk en rijdt dus een klein stukje om voor onze kwaliteit! 
Deze klanten komen uit heel Nijmegen, Malden en Overasselt.

Wat ouders zeggen over ons (beoordeling op Facebook):

 

"Top kinderdagverblijf !! Goede communicatie, lief voor de kinderen en er wordt met je meegedacht! 👍"

Miranda

"Goed kinderdagverblijf Yara ging er altijd met veel plezier naar toe!"

Sandra


"Onze dochter gaat naar KINOP Kasteel en heeft het heel erg naar haar zin. De kleine groepen zorgen ervoor dat er veel persoonlijke aandacht is en dat ze er veel kan leren. De leidsters denken altijd met ons mee en staan klaar met persoonlijk advies en/of tips. Ook als we vragen hebben over de roosters, de facturen of andere zaken worden we vriendelijk en deskundig te woord gestaan (ook op het hoofdkantoor). We kunnen dit kinderdagverblijf aan iedereen aanraden!"

Jitske

"Onze kinderen (inmiddels 12 en 8) hebben het bij jullie altijd heel goed gehad. Wij als ouders waren daar natuurlijk heel blij mee. Zodra je bij jullie binnenloopt voel je de geweldige sfeer!."

Eline

"Wij hebben een geweldige tijd gehad met onze kinderen. Het is al wel lang geleden. Ruben is nu 13 en Marit 10. Maar we kijken er met een mooie tijd terug. Nog bedankt."

Nicole

Vraag een rondleiding aan!
  • Facebook KINOP Kasteel

Zijpendaalstraat 7

6535 PS Nijmegen

024 378 93 48

kasteel@kinop.nl

© 2018 door KINOP Kasteel - Proudly created by Mexiej